Για 20 cl βινεγκρέτ
Υλικά:
- 200 γρ φράουλες
- 2 κ. της σ. ξύδι βαλσάμικο
- 1 κ. της σ. ξύδι ρυζιού
- 1 κ. της σ. μέλι
- 10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
- 2 κ. της σ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση:
1) Πλένουμε, αφαιρούμε τα φύλλα και κόβουμε τις φράουλες. Τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
2) Προσθέτουμε ένα ένα τα υλικά με τη σειρά που βρίσκονται (το ελαιόλαδο πρέπει να μπει όπως και δήποτε τελευταίο), ανακατεύοντας κάθε φορά που προσθέτουμε ένα νέο υλικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου